Jubileum: 60 jaar!

Agenda

Meezingen? Word lid!

Hoe behoudt het koor haar jeugdigheid ondanks haar 59 jaar?

Onze koorleden starten met zingen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. In de loop van de jaren hebben vele zangers bij ons koor gezeten en verwelkomen wij nieuwe zangers. Aldoende bestaat de groep uit kinderen, jongeren en volwassenen (van scholier tot student / werkende).
Als koorlid word je niet alleen muzikaal opgeleid. Het koor is een sociale groep waarin het begrip 'wij' centraal staat. We organiseren in het jaar diverse activiteiten voor onze jonge en oudere leden. Hoogtepunt is het maken van een concertreis in het buitenland. Wij hebben al veel mooie concertreizen mogen maken binnen Europa als daarbuiten. Maar natuurlijk vinden wij andere groepsactiviteiten (zoals zwemmen, een feest of spellenavond) ook belangrijk.

Elk 1e zondag in oktober vieren we onze koorverjaardag. Dan zingen wij in de ochtend en heffen in de middag met alle leden en hun ouders het glas.

In 2019 bestaat ons koor 60 jaar! We gaan dit uiteraard vieren waarbij we u graag muzikaal trakteren. De plannen en voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Meer informatie volgt op deze site en via andere kanalen.

Terugblik: Jubileumconcert voor onze 55e verjaardag

We vieren jaarlijks de verjaardag van het koor. Bij ons vorig jubileum verzorgden we een concertmet klassieke en kerkelijk koormuziek. Daarbij werden oude bekende muziekstukken afgewisseld met nieuw repertoire. Ons koor werd vergezeld van enkele solisten en een organist die tevens bij het koor gemusiceerd hebben of op een andere manier aan het koor verbonden zijn. Beluister hier fragmenten van dat concert.

Secretaris: Har Rutten

Mail onze secretaris:

Facebookpagina

Zangers van Sint Frans | Opgericht in oktober 1959 | Lid van de internationale Pueri Cantores

Adres koorhuis: "De Galmhut", Langeweg 92, Venray. | Tel.: 0478-512001 | © Zangers van Sint Frans