Het bestuur

Voorzitter: Ivo van Gerven
Secretaris: Har Rutten
Penningmeester: Wil Megens
Bestuursleden: Bert van den Berg, Jos Egger en Hans Swinkels

Dirigent: Geert Verhallen

 

Biografie Geert Verhallen

Na zijn eerste orgellessen op 9-jarige leeftijd van zijn oom Gerry Weemen en Jan de Laat volgde Geert een opleiding tot organist en pianist bij Bert Matter en Wim Hendrickx aan het conservatorium in Arnhem. Hier leerde hij ook de grondbeginselen van het dirigentschap. Sinds het afstuderen in 1990 zijn de werkzaamheden zeer divers, met één gemeenschappelijke noemer: het overdragen van een visie op muziek. Als dirigent van koren in verschillende samen- en doelstellingen is hij langer dan 25 jaar werkzaam in het gebied van Schaijk tot Overloon.
Naast zijn lespraktijk als privé muziekonderwijzer geeft Geert orgelconcerten en speelt als organist tijdens erediensten. Geert is ook actief in muziekhistorisch archiefonderzoek in de regio Oostbrabant, hij was o.a. nauw betrokken bij de heruitgave en heruitvoering van de missen van de Reekse componist W.J. Smits (1797-1856).
Het meewerken aan CD-opnames, het begeleiden van diverse solistenconcoursen, allerlei projecten met fanfares, een symfonieorkest en andere gezelschappen behoren ook tot zijn dagelijks werk. Als laatste noemen we zijn liefhebberij; (passie) het componeren. Als lid van de Brabantse componistenvereniging heeft hij een aantal werken geschreven, waaronder enkele grote werken als een requiem en een mis, en enkele kleinere werken voor verschillende bezettingen.

KOM SFEERPROEVEN!

Houd je van zingen? Lijkt het je leuk om in een koor te zingen? Kom dan eens luisteren en wie weet zing je daarna zelf mee! Wij bieden professionele zangbegeleiding en een gezellig groep! Meld je hier aan!