Boekenmarkt
29 september

Agenda

Meezingen? Word lid!

Zangers van St. Frans organiseren Venrayse Boekenmarkt

Op 29 september 2019 vindt de jaarlijkse Venrayse Boekenmarkt wederom plaats op het Schouwburgplein in Venray.

Op deze koopzondag kunt u van 11.00u tot 17.00u rondsnuffelen in ruim 50 kramen met enkele tienduizenden boeken. De Zangers van Sint Frans beheren zelf 14 van deze kramen, en verkopen daar de boeken die zij in de loop van het jaar verzameld hebben. In de overige kramen vindt u verkopers uit het hele land, met boeken in allerlei categorie├źn. Ook worden er zowel nieuwe als tweedehands boeken aangeboden, dus is er voor elk wat wils. Tot ziens!

Boekenmarkt laatste zondag van september

Attentie

Er zijn nog een aantal kramen te huur. Bent of kent u iemand die daar interesse in heeft, neem dan contact op via het contactformulier.

Steun ons met uw (oude) boeken

De Zangers van Sint Frans in Venray zamelen het hele jaar door boeken in. De boeken krijgen een nieuwe bestemming en u ondersteunt hiermee het zangkoor.

U kunt uw boeken zelf brengen aan de Langeweg 92. Dat kan tijdens repetitietijden op de dinsdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur of op vrijdagavond tussen 18.30 en 22.00 uur. Wilt u op andere tijden langskomen dan is bellen met onderstaand nummer of mailadres het beste.
Wanneer u grote hoeveelheden boeken heeft staan dan kunnen we dat bij u ophalen

Zangers van Sint Frans | Opgericht in oktober 1959 | Lid van de internationale Pueri Cantores

Adres koorhuis: "De Galmhut", Langeweg 92, Venray. | Tel.: 0478-512001 | ┬ę 2018 Zangers van Sint Frans