Kerstconcert 2015

Agenda

Meezingen? Word lid!

Sfeervol Kerstconcert door Zangers van St. Frans en Confetti

Op zaterdagavond 12 december 2015 organiseerden de Zangers van St. Frans een adventsconcert, met medewerking van Close Harmony Group Confetti. De Zangers van Sint Frans brachten een afwisselend repertoire van zowel klassieke als religieuze (kerst)werken. Confetti heeft een meer eigentijds programma ten gehore gebracht, uiteraard geheel passend bij de tijd van het jaar.

Beluister een aantal muziekstukken van dit concert hier.

Voorjaarsconcert 6 juni 2015

Achtergrondinformatie

De Zangers van St. Frans zijn een groep enthousiaste jongeren tussen de 7 en 45 jaar die klassiek en kerkelijk zingen. Het Venrayse koor, ooit opgericht als jongenskoortje, bestaat dit jaar 56 jaar en heeft sinds haar oprichting vele hoogtepunten gekend, waaronder de vele concerten en buitenlandreizen. Nog onlangs zijn zij op reis geweest naar Zuid-Bohemen, Tsjechië,  waar zij een aantal concerten verzorgden. Het koor staat onder leiding van dirigent Ad de Vries, die sinds vier jaar met veel overtuiging en dynamiek het koor leidt. De pianist/organist is Geert Verhallen.


Confetti uit Venray is een Close Harmony Group die vorig jaar haar zilveren jubileum heeft gevierd. Dit koor, dat een zo hoog mogelijk niveau en mooie performance nastreeft, beschikt over een eigen combo. Confetti staat onder leiding van Gertie Sikes, die ook eigen arrangementen schrijft. Leuk detail is dat veel mannelijke leden van Confetti hun zangcarrière ooit gestart zijn bij de Zangers van Sint Frans.

Zangers van Sint Frans | Opgericht in oktober 1959 | Lid van de internationale Pueri Cantores

Adres koorhuis: "De Galmhut", Langeweg 92, Venray. | Tel.: 0478-512001 | © 2016 Zangers van Sint Frans